Ahmet Özhan Denizlilileri mest etti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her güne özel düzenlediği ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan tasavvuf musikisinin sevilen ismi Ahmet Özhan Denizlilileri mest etti.

Ahmet Özhan Denizlilileri mest etti
  • 17 Nisan 2022, Pazar 11:09

Denizli’de ramazan gecelerinin vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bu kez tasavvuf müziğinin sevilen ismi Ahmet Özhan’ı ağırladı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her güne özel düzenlediği ramazan programında sahne alan Ahmet Özhan konserine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan usta sanatçı Ahmet Özhan sevilen ilahi ve tasavvuf müziği şarkılarını Denizliler için seslendirdi. Programa katılanların büyük beğeniyle izlediği program sonunda sahneye davet edilen Başkan Zolan ve Sanatçı Özhan seyircileri birlikte selamladı.

 

Başkan Zolan usta sanatçı Ahmet Özhan’a gece için teşekkür ederek, kentin simgesi horoz figürlü kaide verdi.

 

İBRAHİM SADRİ DENİZLİLİLERLE BULUŞACAK

Ramazan ayına özel her gün saat 20.30’dan itibaren çok çeşitli etkinlik ve programlara ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Pazar (17 Nisan) gecesi şair ve şiir yorumcusu İbrahim Sadri Denizlililerle buluşacak. Saat 21.30’da başlayacak şiir dinletisine tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtilirken, eski ramazanları aratmayan dolu dolu programların olduğu Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık