Adaylıktan çekildiği ileri sürülen MHP’li aday çalışmayı sürdürüyor

Adaylıktan çekildiği iddia edilen MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Leman Kalkan, seçim çalışmalarını sürdürürken, İl Başkanı Birtürk’ten, “Bize gelen bir talimat yok” dedi.

Adaylıktan çekildiği ileri sürülen MHP’li aday çalışmayı sürdürüyor
  • 07 Aralık 2018, Cuma 15:09

Adaylıktan çekildiği konuşulan Kalkan ile ilgili gelişmeler Kalkan’ın seçim çalışmalarını oluşturduğu özel facebook sayfasından yayınlamasıyla tekrar gündeme geldi. Daha dün adaylıktan çekildiği haberleri yapılan Kalkan, adaylığına özel oluşturduğu facebook sayfasından seçim ziyaretleri yaptığı görüntüleri paylaştı.

 

Aynı iletiyi MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de paylaşarak, adeta haberleri yalanladı. Haberhorozu.com’un ulaştığı Birtürk, “Yaptığım paylaşımın bu haberlere cevap niteliğinde olduğu doğrudur. Leman Hanım, halen Milliyetçi Hareket Partisi’nin Denizli Büyükşehir adayıdır. Şu ana kadar adaylıktan çekildiği yönünde bize ulaşan bir karar ya da talimat yoktur” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık