Açık tribünde maç izledi sosyal medya yıkıldı

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, şampiyonluk mücadelesi veren Horoz’un Adana Demirspor’u 5-1 yendiği karşılaşmayı açık tribünde taraftarlar arasında izledi. Sosyal medyadan canlı yayınlarla maçın heyecanlı dakikalarını da paylaşan Şeniz Doğan’ın Denizlispor sevgisi, sosyal medyayı yıktı.

Açık tribünde maç izledi sosyal medya yıkıldı
  • 26 Ocak 2019, Cumartesi 18:32

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezfendi Belediye Başkan Adayı Avukat Şeniz Doğan, bir Denizlispor fanatiği. Fırsat buldukça eşi Mehmet Ali Doğan ile birlikte Denizlispor maçlarını izleyen başarılı siyasetçi, Adana Demirspor maçı için yoğun seçim programına ara verdi.

 

YAĞMUR ALTINDA İZLEDİ

Karşılaşmayı açık tribünden izleyerek yeşil siyahlı ekibe taraftarlarla birlikte destek veren Doğan, yağmura aldırış etmedi. Ligin zorlu ekibini yağmur gibi gelen gollerle 5-1 geçen Denizlispor’un müthiş performansı ve maçın atmosferini zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarla paylaşan Doğan’ın canlı yayınları onlarca kişi tarafından paylaşıldı.

 

Canlı yayınların yanı sıra fotoğraf paylaşımı da yapan Şeniz Doğan’ın paylaşımları yüzlerce beğeni alırken, yapılan “halkın arasında bir başkan geliyor. Korumasız halkın içinde başkan görmeyeli” yorumu dikkat çekti.

 

KADINLAR VE GENÇERLE BİR ARAYA GELDİ

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Şeniz Doğan, SKM’de Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile birlikte ilçenin kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin yanı sıra kadın üyeleri ile bir araya geldi. Kendisine gösterilen yoğun ilgi ve destek karşısında yol arkadaşlarının yüzünü çıkarmayacağını söyleyen Başkan Adayı Doğan, “Merkezefendi’deki büyük değişimi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. 31 Mart akşamına kadar her birinizin desteğine ihtiyacım var” diye konuştu…

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık