75 yaşında tıp eğitimine başladı, önlük giydi

1963 yılında bırakmak zorunda kaldığı tıp fakültesine yıllar sonra geri dönen 75 yaşındaki Ali Yurdacan Ülgen, birinci sınıftan başladığı okulunda beyaz önlük giydi, “İçimdeki tıp ateşi hiç sönmedi” dedi.

75 yaşında tıp eğitimine başladı, önlük giydi
  • 01 Aralık 2018, Cumartesi 21:31

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın düzenlediği 2018-2019 Akademik Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni, gerçekleştirildi. Törende en büyük ilgiyi 75 yaşındaki tıp öğrencisi Ali Yurdacan Ülgen gördü.

Törende 75 yaşında Tıp Fakültesi öğrencisi olarak beyaz önlük giyen Ali Yurdacan Ülgen büyük ilgi gördü. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın takdimi ile beyaz önlüğünü giyen Ali Yurdacan Ülgen duygularını şu şekilde ifade etti: ‘‘1963 yılında Çapa Tıp Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi iken bırakmak zorunda kaldığım eğitim hayatıma yeniden döndüm. İçimdeki tıp ateşi hiç sönmedi. Hocalarımın desteği ve emekleriyle gelecekte bir doktor ve bir insan olarak diğer insanlara faydalı olmak istediğimi sizlerin huzurunda belirtiyor ve saygılar sunuyorum.’’

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık