5 mahallenin altyapı çalışması başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek yağmur suyu hatları döşeyeceği 95 milyon liralık altyapı yatırımının temel atma töreni 20 Ekim Pazar günü saat 13.30'da yapılacak.

5 mahallenin altyapı çalışması başlıyor
  • 17 Ekim 2019, Perşembe 15:33

"Büyükşehir" statüsüne kavuşmasının ardından 5 bin kilometrenin üzerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyerek kentin büyük bir bölümünde alt yapı sorununu ortadan kaldıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kısa süre önce ihalesini tamamladığı 95 milyon liralık alt yapı yatırımın temel atma törenini gerçekleştirecek. Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünün içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek, ilk kez yağmur suyu hatları döşeyeceği altyapı yatırımının temel atma töreni 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 13.30'da yapılacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu temel atma töreni Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki Hasan Güngör Spor Salonu yanında (Şekerci Durağı) gerçekleştirilecek.

Başkan Osman Zolan'dan törene davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bir şehirde altyapı yoksa o şehirde hiçbir şey yoktur" düşüncesiyle göreve geldikleri ilk günden itibaren alt yapıya büyük önem verdiklerini ifade etti. Denizli merkezin büyük bir bölümünün alt yapısını baştan aşağı yenilediklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bugüne kadar binlerce km alt yapı hattı döşedik. Şu an Türkiye'nin en temiz ve en sağlıklı içme suyuna sahip bir şehiriz. Musluktan akan suyumuzu yeni doğmuş bebeğimize dahi verebiliriz. İşte bu modern alt yapımızı daha önce söz verdiğimiz gibi alt yapısı yapılmayan mahallelerimize de götürüyoruz. Ben tüm hemşehrilerimi temel atma törenimize davet ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık