4 saat gecikmeli kutlama tepki çekti

Denizlili 3 ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçtiği kurullara girmesi sevinç yaratırken, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz’in Zeybekci’yi kutlayan paylaşımının 4 saat ardından Ramazanoğlu ve Karabay’ı kutlaması tepki çekti.

4 saat gecikmeli kutlama tepki çekti
  • 09 Ekim 2018, Salı 22:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan politika kurullarını belirledi, Resmi Gazete’de yayımlanan karar yürürlüğe girdi. Ekonomi başta olmak üzere bir çok kulvarın üst yönetimlerin belirlendiği süreç Denizli’ye de önemli görevler getirdi. Atamlar Denizli’de sevinç yaratırken, kutlama mesajları da peş peşe geldi. Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz de kutlayanlardandı.

 

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz öğle satlerinde şu tweet’i attı:

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyeligine atanan önceki dönem Ekonomi Bakanımız çok değerli ağabeyim Sayın Niht Zeybekci’ye yeni görevinde başarılar diler, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ederim.

 

Bu paylaşımının ardından 4 saat geçtikten sonra fotoğraf koymadan şu paylaşımı yaptı:

Cumhurbaşkanlığı nezdinde kurulan kurullara atanan önceki dönem AileSosyalPolitikalar bakanımız Dr.Sema Ramazanoğlu’nu ve önceki dönem AileSosyalPolitikalar bakan yardımcımız Dr.Mehmet Karabay’ı tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dilerim.

 

Paylaşımlar, Denizlihaber.com’un da dikkatini çekti ve “Filiz’in, sosyal medyada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yle ilgili kutlama mesajını saat 12.43’te yayınlarken, aynı anda görevlendirmeleri yapılan Sema Ramazanoğlu ile Mehmet Karabay’ı bundan saatler sonra, 17.05’te tebrik etmesinin parti içinde tepkilere yol açtığı öne sürüldü” yorumu yapıldı.

 

Haberde Ak Partililerin sözlerine de yer verilirken, “AK Parti’ye yakın kaynaklar, Filiz’in ikinci kutlamayı da bu tepkilerden sonra yaptığını iddia etti. Filiz’in ayrımcılık yaptığını öne süren bazı partililer, “Filiz’in bu tavrı parti içinde bölünmelere ve ayrışmalara yol açıyor. Bu durum genel merkeze kadar uzandı. Parti içindeki bu ayrımcılık bir an önce bitirilmeli” diyerek tepkilerini ortaya koydu” denildi.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık