30 Ağustos Zafer Kupası Pamukkale Belediyesi’nin

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. 20 takımın katıldığı turnuvada şampiyonluğa Pamukkale Belediyesi takımı kazandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ayak Tenisi yeni bir branş olsa da gençlerimiz çok sevdi. Zafer turnuvasına katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

30 Ağustos Zafer Kupası Pamukkale Belediyesi’nin
  • 30 Ağustos 2022, Salı 12:56

Spora ve sporcuya olan desteklerini her geçen gün arttıran Pamukkale Belediyesi, bu yıl da 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası ile ayak tenisine desteğini sürdürdü. 28-29 Ağustos 2022 tarihleri arasında Kınıklı Stadı’nda gerçekleşen turnuvaya gençlerin ilgisi yoğun oldu. 3 gün boyunca süren mücadele eden, 3 as 1 yedek olmak üzere 4 sporcudan oluşan 20 takımın katıldığı turnuvada gençler birbirleriyle hem kıyasıya mücadele etti, hem de eğlendiler. Büyük heyecana sahne olan 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası’nda finalde rakibi Tercih FK’yı 2-0 yenen Pamukkale Belediyesi takımı şampiyonluğu elde etti. Tercih FK’nın ikinci olduğu turnuvada, Merkezefendi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü 2-0’lık skorla geçen 3 Yüz Gayrimenkul takımı elde etti.  

SPORCULARI KUTLUYORUM

Turnuvada dereceye giren takımları ödülleri düzenlenen törenle verildi. Törene Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlmar, Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya ile sporcular ve sporseverler katıldı. Milli bayramlarda spor etkinlikleri düzenlediklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Milli bayramlarımız coşkunun doruklara ulaştığı yüreğimizdeki vatan sevdasının Atatürk aşkının zirvelerde dolaştığı anlar. Spora bakınca da her bir sporcusundan, taraftarına yüreklerde ayrı bir coşkunun vücut bulduğu bir müsabakalar. Bu her ikisini birleştirdiğimizde biz bu bayramları en iyi şekilde yaşamış oluyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediğimiz turnuvaya 20 takım katıldı. Şampiyonluğu Pamukkale Belediyesi takımı elde etti. Ben tüm takımlara verdikleri mücadele için ayrı ayrı kutluyorum. Dereceye giren takımlara ve sporculara da ayrıca tebrik ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılını kutluyoruz. Dile kolay yüzüncü yıl dönümü. Öncelikle bize bu vatanı vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşları, o günden bu güne vatan, bayrak denilince canını hiç düşünmeksizin feda eden bütün şehitlerimizi, hayatlarını kaybetmiş olan bütün gazilerimizi rahmetle minnetle yad ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi. 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası sonunda şampiyon olan Pamukkale Belediyesi takımı, 2-4 Eylül 2022 tarihlerinde Kütahya’nın Gediz ilçesinde düzenlenecek Ayak Tenisi Türkiye Kupası’nda Denizli’yi temsil edecek.

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık