23 Nisan coşkusunu Büyükşehir bandosu yaşatacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında özel bir program hazırlandı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evinde kalan vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşaması için Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu, cadde ve sokaklarda şarkı ve marşlar çalacak.

23 Nisan coşkusunu Büyükşehir bandosu yaşatacak
  • 21 Nisan 2020, Salı 16:58

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun en güzel şekilde yaşanması için farklı bir program hazırladı.

23 Nisan Perşembe günü sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalan Denizlililere özel bir program hazırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu ile 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşatacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çalacakları marş ve şarkılarla cadde ve sokaklara taşıyacak Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, başta çocuklar olmak üzere evlerinde kalan vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşatacak. Bando takımı Kovid-19 kapsamında tüm tedbirlerini alacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık