21 milyonluk poliklinik açılalı birkaç ay oldu ama çatısı akıyor

Pamukkale Belediyesi tarafından yaptırılan ve 21 milyon liraya mâl olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği, daha ilk yağmurda sınıfta kaldı. Denizlipost.com’un yayınladığı görüntüler rezaleti gözler önüne serdi.

21 milyonluk poliklinik açılalı birkaç ay oldu ama çatısı akıyor
  • 10 Aralık 2018, Pazartesi 14:01

Dokuzkavaklar Semt Polikliniği’nin yapımına 2016 yılının ekim ayında başlanmış ve geçtiğimiz haziran ayında da hizmete girmişti. Denizlipost.com’un yayınladığı görüntülerle gündeme gelen ve günde 2 bin hastanın tedavisi yapılan polikliniğin açılışı ise yapımından daha çok konuşulmuştu. Yüzbinlerce liralık açılış organizasyonuna AK Parti tam kadro katılmış, dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci poliklinik için övgü dolu sözler söylemişti.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise polikliniğin Pamukkale Belediyesinin sağlık alanında en büyük vizyon projesi olduğunu söylemiş, özel hastanelerden daha konforlu olacağını iddia etmişti.

 

Ancak geçtiğimiz günlerde yağan yağmurda Dokuzkavaklar Semt Polikliniği akan tavanı ile gündeme geldi. 21 milyon liraya mal olan ve “Fiziki şartları ve hizmet kalitesi ile özel hastaneleri aratmayacak” iddiasıyla açılan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği’nin son durumu, bir vatandaşın DenizliPost ihbar hattına gönderdiği video ile gözler önüne serildi.

 

İşte Denizlipost.com’un yayınladığı ve dev polikliniği şıklığına yakışmayacak görüntüler:

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık