Yüksek kesimlerde karla mücadele başladı

Beklenen kar yağışına karşı tüm önlemlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kara karşı mücadele başlattı.

Yüksek kesimlerde karla mücadele başladı
  • 06 Aralık 2018, Perşembe 21:42

Hava tahminlerini dikkate alarak ekiplerini hazırda bekleten Denizli Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı mücadeleye başladı.
Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Buldan İlçesindeki Süleymanlı yayla yolu, Pamukkale’nin Uzunpınar Mahallesi ve Çameli İlçesinin Cumalı, Kalınkoz, Gürsu, Sofular ve Arıkaya mahallelerinde kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Vatandaşların ulaşımlarının aksamaması için ekiplerini hazır halde bekleten Denizli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç olan tüm bölgelere araçlarını sevk edecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık