Yücel Güngör: Güven ve istikrarla yola devam

Denizli AK Parti, Türkiye’nin yeni ekonomi modelini ve Denizli’nin bu programdaki rolünü oda ve STK’ların temsilcilerine anlatarak, iş dünyasıyla istişarelerde bulundu. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, “Güven ve istikrarla yola devam” dedi.

Yücel Güngör: Güven ve istikrarla yola devam
  • 24 Aralık 2021, Cuma 17:03

Çamlık Ofis’te düzenlenen programa, AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Cahit Özkan,  Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.

 

Etkinlikte konuşan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Türkiye’nin yeni ekonomi programında Denizli’nin yeri hakkında bilgiler verdi.

 

Güngör, “Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı yeni ekonomi modelimizi ve Denizlimizin sistemdeki durumunu, Denizli iş dünyasıyla verimli bir istişare toplantısında ele aldık, yeni modeli anlattık. Ortak paydamız Denizli. Denizlimize hayırlı olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık