Subaşıoğlu’nun bu bakışı çok şey anlatıyor

Merkezefendi’nin Ak Partili Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan ile arasının açık olduğu, hatta Büyükşehir adaylığı için heveslendiği bilinen bir gerçek… Son toplantıda Subaşıoğlu, Zolan’a öyle bir baktı ki, ‘malumun ilanı’ gibiydi…

Subaşıoğlu’nun bu bakışı çok şey anlatıyor
  • 26 Kasım 2018, Pazartesi 16:00

Teoman’ın ünlü şarkısındaki ‘Bana öyle bakma, anlayacaklar’ sözleri, Denizli’de Ak Partili belediye başkanlarının durumunu iyi anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Ak Parti’nin tekrar adayı olurken, durumu henüz belli olmayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun bu durumdan pek hoşnut olmadığı, Ak Parti’deki toplantıda gün yüzüne çıktı.

 

Büyükşehir adaylığı için uğraştığı bilinen,  olmasa bile Zolan’ı yıpratmak için çalışan Subaşıoğlu, geçmişti, belediye arabasına kesilen cezayı veznede sıra bekleyerek ödemiş ve bunu şova dönüştürmüştü. İkilinin arasının hiç iyi olmadığı biliniyorddu; 15 Temmuz sonrası Başkan Zolan’ın, “Görmek istediklerimiz o gece yanımızda değildi” sözleriyle Subaşıoğlu’nu eleştirmişti.

 

Subaşıoğlu’nun büyükşehir belediye başkanı olmak gibi hayalleri vardı ancak Cumartesi günü bu hayalleri suya düştü. Henüz yeniden aday olup olmayacağı bile belli olmayan Subaşıoğlu bu sabah Ak Parti il binasındaki toplantıya katıldı.

 

Subaşıoğlu’nun birçok fotoğraf karesinde Başkan Zolan’a bakışı gözlerden kaçmadı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık