Subaşıoğlu’ndan işçi çıkarma iddialarına cevap

Bugünün gündemini oluşturan Merkezfendi Belediyesi’nin işçi çıkarma haberlerine Başkan Muhammet Subaşıoğlu’ndan cevap geldi. Subaşıoğlu7nun ‘Külliyen yalan’ açıklamasına, haberi yapan gazeteciden soru geldi, “Belediyenin şirketi MERTAŞ’tan 90 işçi çıkarıldı bile... Mertaş Belediyeye ait değil mi?”

Subaşıoğlu’ndan işçi çıkarma iddialarına cevap
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 16:27

Merkezefendi Belediyesi7nin basın birimi açıklamayı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin whatsapp grubu üzerinden yaptı. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu adına yapılan açıklamada, haberlerin ‘külliyen yalan olduğu’ iddia edildi.

 

Açıklama şöyle:

 “Bugün basında yer alan ‘Merkezefendi Belediyesi’nde Toplu İşten Çıkarma İddiası’ başlıklı haberler külliyen yalandır. Merkezefendi Belediyesi olarak bünyemizde görevli hiç bir personelimizin işten çıkarılması söz konusu değildir. Ornaz Vadisi, Kır Çiçeği ve Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu gibi MERTAŞ Şirketince işletilen tesislerimizde tarihleri belirlenerek geçici süreyle işe alınan personelimiz süre dolduktan sonra işten ayrılmıştır. Bu durum işe alınan personelimizin de işe başladığı tarihte bilgisi dahilindedir ve kendileriyle süreli bir sözleşme imzalanmaktadır. Dolayısıyla basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Haberi ilk yayınlayan Denizlihaber.com’un sahibi Sedat Kurt da aynı grup üzerinden hem açıklamayı eleştirdi, hem de Başkan Subaşıoğlu’nun cevaplaması istemiyl soru yöneltti. Kurt’un açıklaması ise şöyle.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık