Son kararname ile Denizli emniyet müdürü değişti

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir son kararname ile merkeze alındı, Denizli’ye Ağrı Emniyet Müdürü Kenan Yıldız atandı.

Son kararname ile Denizli emniyet müdürü değişti
  • 20 Eylül 2019, Cuma 14:06

Emniyet Müdürü değişikliklerine ilişkin kararname bugün Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre, aralarında Denizli’nin de bulunduğu 49 ilin emniyet müdürü değişti. 2015 yılından bu yana ikinci kez atandığı Denizli Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mevlüt Demir, merkeze alındı. 

Yerine Ağrı Emniyet Müdürü Kenan Yıldız atandı. İstanbul Arnavutköy Polis Okulu müdürü iken Ağrı Emniyet Müdürlüğü görevine atanan, görev yaptığı 3 yıl içinde personeli ve halk tarafından sevilen müdür Kenan’ın terör ve özellikle uyuşturucu trafiğinin önlenmesi konusunda önemli çalışmalar yaptığı öğrenildi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık