Sarayköy Belediyesi’nden Muharrem ayı iftarı

Sarayköy Belediyesi, Alevî-Bektaşî vatandaşlar için düzenlediği Muharrem ayı iftar yemeği geleneğini sürdürüyor. Belediye tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen iftar yemeğinde ilçedeki tüm Alevî-Bektaşî vatandaşlar bir araya geldi.

Sarayköy Belediyesi’nden Muharrem ayı iftarı
  • 10 Eylül 2019, Salı 13:59

Sarayköy Belediyesi tarafından Alevî-Bektaşî vatandaşlara Muharrem ayı dolayısıyla verilen iftar yemeğinin bu yıl 6.’sı düzenlendi. Atatürk Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine ilçenin diğer mahallelerinde ikamet eden Alevî-Bektaşî vatandaşlar belediye tarafından tahsis edilen araç ile getirildi.

İlçedeki Alevî-Bektaşî vatandaşların bir araya geldiği iftar yemeğine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan katıldı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, iftar yemeğinde vatandaşlarla tek tek ilgilendi.
Yapılan duaların ardından oruçlar açıldı.

Tarih boyunca ülke insanının birlik ve beraberlikle vatanın savunduğunun altını çizerek, bundan sonra da bütün unsurlarıyla birlik, beraberlik içinde yaşayacağını belirten Başkan Özbaş, “İnancımızın, tarihimizin ve geleneğimizin en önemli, en güzel motiflerinden bir tanesi olan ilçemizdeki Alevi-Bektaşi hemşehrilerimizle geleneksel olarak düzenlediğimiz Muharrem İftarı'nda buluştuk. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin, birliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın inşallah.” dedi.

Konuşmaların ardından Atatürk Mahallesi’nde bulunan çay bahçesinde vatandaşlarla birlikte geç saatlere kadar oturan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, vatandaşların talep ve sorularını dinledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık