Para dolu cüzdanı sahibine teslim etti

Sarayköylü esnaf Mehmet Seyhan, yolda bulduğu içerisinde 2 bin 400 lira para ile banka kartları bulunan cüzdanı Sarayköy Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta ekipleri, cüzdan sahibinin oğluna ulaştı. Cüzdanı Ali Tutak’a teslim etti.

Para dolu cüzdanı sahibine teslim etti
  • 01 Kasım 2019, Cuma 12:23

Sarayköy’de esnaflık yapan Mehmet Seyhan örnek bir davranışa imza attı. Seyhan, yolda içerisinde 2 bin 400 lira para ile banka kartları bulunan cüzdan buldu. Cüzdanı alarak Sarayköy Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta ekipleri cüzdan sahibi 53 yaşındaki Orhan Tutak’ı bulmak için çalışma başlattı. 

Zabıta ekipleri çalışma sonrası cüzdan sahibinin oğlu Ali Tutak’a ulaştı. Oğul Tutak, Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne gelerek cüzdanı teslim aldı.

Babası adına teşekkür eden Ali Tutak, “ Bu zamanda böyle insanları görmek bizleri mutlu ediyor. Mehmet Seyhan kardeşime çok teşekkür ederim. Cüzdanı bulmak için seferber olup bizleri arayan Sarayköy Zabıta Müdürlüğü’nde görevli ekiplerine de çok teşekkür ederim” dedi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık