Pamukkale Gençlik Çalıştayı düzenlendi

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Gençlik Çalıştayı düzenledi. “Fikrin harekete dönüşsün” sloganıyla gerçekleşen çalıştayda konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Hedefimiz sizlerle her zaman kol kola olmaktır. Sizlerin içinde yanan memleket sevdası ateşinin sönmesine izin vermemektir” dedi.

Pamukkale Gençlik Çalıştayı düzenlendi
  • 28 Ekim 2019, Pazartesi 13:09

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, “Fikrin harekete dönüşsün” sloganından hareketle ‘Pamukkale’mizde neler yapabilir?’ sorusuna cevap bulabilmek adına Gençlik Çalıştayı düzenledi. PAÜ’de düzenlenen Gençlik Çalıştayı’na, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı ve Pamukkale Kent Konseyi Başkanı Ayhan Soyfidan, Pamukkale Kent Konseyi üyeleri, Gençlik Meclisi üyeleri ile üniversite topluluk temsilcileri katıldı. 

GENÇLİK MECLİSİ YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından ilk defa düzenlenen Gençlik Çalıştayı’n da, Gençlik Meclisi’nin yol haritası belirlendi. Çalıştay, Katılımcı Gençlik Meclisi, Pamukkale ve Yaşam, Pamukkale Belediyesi’nin öğrenci projesi destekleri olmak üzere üç ana başlık düzenlendi. Çalıştay’da gençlere seslenen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlerin katılımcı olduğu bu tür toplulukların önemli olduğunu ifade ederek, “Topluma entegrasyon olma, ait olduğumuz kitlelere yön verme, dezavantajlı gruplara yardımcı olma, kendi benliğimizi harekete geçirmek adına keyifli, genç arkadaşlarla bir araya gelerek düzenlenen bu tür etkinlikler önemli” dedi. Başkan Örki, Pamukkale Belediyesi olarak, gençleri her zaman desteklediklerini söyleyerek, “Hedefimiz sizlerle her zaman kol kola olmaktır. Sizlerin içinde yanan memleket sevdası ateşinin sönmesine izin vermemektir. El ele güzel günlere doğru, güçlü bir şekilde emin adımlarla koşturmaktır. Bu toplantılardan çıkacak sonuçlar kamuoyuyla paylaşılır ama ne olur peşini bırakmayalım. Burada elde etmiş olduğumuz projeleri hayata geçirmek için çaba sarf edelim. Köylerde yaşayan çocuklarımıza temas edelim, onlara kendi hayallerimizi aşılayalım, engelli kardeşlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ulaşalım” diye konuştu. 
 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık