Merkezefendi Belediyesi’nin tabelasına T.C. ibaresi eklendi

Cumhuriyet Halk Partili Şeniz Doğan’ın Belediye Başkanı olduğu Merkezefendi’de belediyenin tabelasında değişiklik yapıldı; T.C. ibaresi eklendi.

Merkezefendi Belediyesi’nin tabelasına T.C. ibaresi eklendi
  • 22 Nisan 2019, Pazartesi 16:47

Merkezefendi Belediyesi’nde değişim devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye başkanlığına seçilen CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediye önünde bulunan Merkezefendi Belediyesi yazısının önüne T.C ibaresi ekletti. Daha önce T.C ibaresi bulunmayan Merkezefendi Belediyesi’nde yapısal ve sosyal alanda da değişiklerin devam edileceği kaydedildi. T.C ibaresinin konulmasına sevindiklerini söyleyen vatandaşlar, bu ibarenin kaldırılmasının çok anlamsız olduğunu ifade etti. Yeni başkan Şeniz Doğan’ın bu tutumundan dolayı teşekkür ettiklerini kaydettiler.

 

Haber: Murat DEMİRBİLEK

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık