Kılıçdaroğlu, 8 yıl önce yapılıp açılan parkı açtı, tartışması

CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nin merhum milletvekili Kazım Arslan’ın isminin verildiği parkın açılışı için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu çağırması tartışmaya neden oldu. Zira park, 2011 yılında henüz Merkezefendi Belediyesi kurulmadan önce Ak Partili Denizli Belediyesi tarafından yapılmıştı…

Kılıçdaroğlu, 8 yıl önce yapılıp açılan parkı açtı, tartışması
  • 17 Eylül 2019, Salı 15:40

Tartışma, parkın isminin verilip, açılışının yapılacağının duyurulmasından sonra başladı. Sosyal medyada parkın yıllar önce yapıldığı açılışının neden bugün yapıldığı sorgulandı. Tüm bu tartışmalar sürerken Ak Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Markar Esayan, konuyu görsellerle birlikte gündeme getirdi. Esayan’ın Google Earth’tan yararlanarak oluşturduğu görsellerde, Parkın 2011 ve 2019 yıllarındaki görüntüsü paylaşıldı. İki görsele bakıldığında dikilen ağaçların büyümesinden başka bir değişiklik olmadığı görülüyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇTIĞI PARKLA İLGİLİ BAŞKAN OSMAN ZOLAN’DAN AÇIKLAMA
Tartışma sosyal medyada devam ederken, Selçukbey Mahallesi’nde yapılan parkla ilgili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan da bir açıklama geldi. Zolan, Milletvekili Esayan’ın tweetini ekleyerek twitterden yaptığı açıklamada, “Biz hizmet etmeye, onlar bizim yaptıklarımızın üstünden prim yapmaya çalışmaya devam edecekler...” diye yazdı ve iki de gülen emoji ekledi. 2011 yılında yapılan park, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretleri sırasında toplu açılış töreni ile hizmete girmişti.  

CHP İL BAŞKANLIĞI, CHP’Lİ BELEDİYE İLE FARKLI DİL KULLANDI
CHP’li Merkezefendi Belediyesi ise Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı ile ilgili yaptığı reklam çalışmalarında “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan Kazım Arslan parkı açılışına tüm halkımız davetlidir” diye yazarken, CHP İl Başkanlığı’nın Kılıçdaroğlu’nun programını paylaştığı sosyal medya bildirisinde “Kazım Arslan Parkı İsim Veriliş Töreni” yazarak CHP’li belediyeyi bir nevi düzeltmeye çalıştı. Ancak hep CHP’den hem de Merkezefendi Belediyesi’nden açılışla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık