Denizli protokolünden kurban bayramı mesajları

Denizli’nin protokol mensupları kurban bayramı nedeniyle yayınladıkları mesajlarla Denizli halkının bayramını kutladı.

Denizli protokolünden kurban bayramı mesajları
  • 20 Temmuz 2021, Salı 11:14

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapılan mesajlar şöyle:

DENİZLİ VALİSİ (ALİ FUAT ATİK)
“Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini paylaşıyoruz. 
Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olduğu üzere dini, millî ve manevi duyguları yoğun olarak yaşayan bir millet olarak biliriz ki; sevinç ve mutluluklar paylaştıkça artıp acılar ise paylaştıkça azalır. Bu bayram da tüm kayıp ve acılarımızı birlikte saralım, güzel zamanları birlikte paylaşalım.
İnanıyorum ki bu yıl da bayramın manevi ve uhrevi ruhunu hissederek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygılarımızı ve sıkıntılarımızı geri plana ittiğimiz, sevgi ve saygıyı doya doya yaşadığımız, umutlarımızın yeniden filizlendiği güzel zamanlar geçireceğiz. 
Tüm bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın, Kurban Bayramı’nı kutluyor; ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”
OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
 “Bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadığımız bu güzel günlerde yola çıkacak vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar. Bayramda dargınlar barışmalı, tüm sevdiklerimizle gönül köprüleri kurmalı, büyüklerimizi mutlaka ziyaret edip küçüklerimizi sevindirmeliyiz. Pandemi sürecinde olduğumuzu da unutmadan tüm tedbirlere harfiyen uymalıyız.
Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun en üst düzeyde kuvvetlendiği özel günlerden olan bayramlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, şehrimizin, ülkemizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”
AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
 “Toplumumuzda dini bayramların yeri her zaman ayrıdır. Hepimiz koronavirüs pandemi süresince sevdiklerimizden zorunlu olarak uzak kaldık. Normalleşme sürecinin başlamasının ardından Kurban Bayramı’nda tüm sevdiklerimizle bir araya gelebilecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ramazan Bayramımızı pandemi süresi içinde, sevdiklerimizden uzak geçirmek zorunda kalarak, içimizde burukluk kalmıştı. Kurban Bayramı’nda salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına mutlaka uyalım. Vatandaşlardan beklentimiz, koronavirüs salgınına karşı tedbirleri elden bırakmamalarıdır.
Temelinde, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularını pekiştiren Kurban Bayramı’nın, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygısının arttığı, dargınların barıştığı, herkesin kardeşçe kucaklaştığı bir bayram olması en büyük temennimizdir. Kurban demek dinine, devletine ve milletine adanmış olmak demektir. Şüphesiz ki, her zaman olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da milli ve manevi değerlerimiz etrafında bir arada olarak, hep birlikte kardeşliğimizi ve dayanışmamızı daha da güçlendireceğiz. Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere milletimiz ve Pamukkaleli hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.
ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
 “Bayramlarımız kardeşçe vakit geçirdiğimiz, birbirimize olan saygı ve sevginin perçinlendiği çok özel ve değerli günlerdir. Sağlık başta olmak üzere, barışa ve huzura çok daha fazla ihtiyacın olduğu bu zamanlarda, bu bayramın güzel günlerin kapılarını açmasını temenni ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak, gerek bayram öncesi yaptığımız hizmetlerimizle gerekse bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla ilçemizde Kurban Bayramı’nın güzel ve huzurlu geçmesi için her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle paylaşma ve dayanışmanın daha da anlamlı hale geldiği nice bayramlar dileğiyle mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm hemşehrilerimin sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceği bir bayram temenni ediyorum.”
MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)
“Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir.  Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. 
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve Buldanlı hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, bu bayramın   bütün insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum" 
YÜCEL GÜNGÖR (AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI)
 “Bayramlar; sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç neşe ve coşkunun buluştuğu, karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşçe kucaklaştıkları, milli, manevi ve dini duyguların sevgi ve barışla harmanlandığı “millet olma şuurunun” kuvvetlendiği çok önemli ve özel günlerdir.
Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimler, beyhude bir çabadan öteye geçemeyecektir, Milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleriyle ülkemiz, daima birlik içinde, iri ve diri olacaktır. 
Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın, Milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal dayanışmamızı pekiştireceğine olan inancım tamdır.
Vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mübarek Kurban Bayramı'nı can-ı gönülden kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU (CHP DENİZLİ İL BAŞKANI)
 “Ama umutsuzluğa kapılmayacağız. Her sorunumuzu akılla, bilgiyle, birikimle, deneyimle çözeceğiz. Güzel ülkemizin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı var. Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Yoksula, yolda kalmışa hakkını verip, israftan kaçınacağız. Hiç kimseyi; kimliği, inancı ve yaşam tarzı dolayısıyla ötekileştirmeyeceğiz.
Komşumuz açken tok yatmayacak, yapacağımız yardımı da insan onurunu koruyarak yapacağız. Yani sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Dünyada Kovid-19 yeni varyantlarla yayılmaya devam ederken, İslam dünyasında da barış ortamı bir türlü sağlanamıyor ve acılar yaşarmaya devam ediyor. Bu acıların durması da en büyük dileğimdir. Bu duygularla, salgın hastalıkla mücadelenin ön safında yer alarak şehit düşen sağlık personelimize, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yurttaşlarımızın bu zor dönemde güzel bir bayram geçirmesi en büyük dileğimdir. Kurban Bayramınız kutlu olsun.”
YUSUF  GARİP (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ)
 “Bayramlar; huzur ve barış ortamını sunan,  milli birlik ve kardeşliği öne çıkaran, sevgi, saygı ve insan ilişkilerinin güçlenmesine neden olan önemli günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmayı doruğa çıkartan, manevi hazzı yüksek bu günleri, Türk toplumu özlemle bekler. Bayramlar ayrıca birlik ve beraberliğin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı çok özel günlerdir. Bayramlar; kavuşmanın, kaynaşmanın, kardeşliğin, dostluğun ve yakınlığın değişmeyen tek adresidir.  Bugünde manevi hazzı yüksek, paylaşmanın, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı mübarek Kurban Bayramına ulaştık. Heyecanlıyız, sevinçliyiz. Bir yandan bayram coşkusu yaşarken diğer yandan koronavirüs dolayısıyla pandemi nedeniyle hem kendi hem de toplum sağlığımızı korumak için tüm kurallara uymak zorundayız. Çok dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmalarından dolayı onlara bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim. Elde etiğimiz bilinç ve çabayla, gösterdiğimiz vefakarlıklarla, çok yüksek oranda ulaşılan aşılamalarla inşallah bu illetten kurtulacağız. Kurban Bayramı, ülkemize ve milletimize, tüm Türk İslam alemine ve insanlığa,  huzur, birlik, kardeşlik ve barış getirmesi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi temennilerimle, Denizlili hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, selam ve saygılar sunarım.”  
SÜLEYMAN EKİCİ (DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ)
“Bayramlar, millet olma bilincinin en üst seviyede yaşandığı, birlik ve beraberliğimizin, dostluk ve kardeşliğimizin pekiştiği mübarek günlerdir. Sevgi, kardeşlik ve dayanışma duyguları içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı´nın, milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal bütünlüğümüzü pekiştireceğine olan inancım tamdır.
Gün, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirerek hep birlikte ülkemizi ihya etme, milletçe el ele verip Türkiye’mizi daha ileriye götürme günüdür. Millî ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız.
Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, nice kahramanlıklarla dolu köklü tarihimizin  ve yıllardır bozulmadan koruduğumuz ulvi değerlerimizin kazandırdıklarının bizim en büyük enerji kaynağımız olduğunun bilincindeyiz.
Bu bilinçle, Kurban Bayramı´nın hayırlara vesile olmasını diliyor, millî eğitim camiamızın ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.”
MÜJDAT KEÇECİ (DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)
 “Bayramlar, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği, kardeşlik, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdir. Aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve yardımlaşmayı muhafaza ettiğimiz sürece toplumsal dokumuz bozulmadan dimdik ayakta kalmaya devam edecektir. Salgına karşı alınan tedbirleri elden bırakmadan, ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte; güzel, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirelim. 
Bu vesileyle, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzura, barışa ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık