Denizli, Cumhuriyet’i kutluyor

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamındaki resmi törenler Valilik önünde yapıldı.

Denizli, Cumhuriyet’i kutluyor
  • 29 Ekim 2019, Salı 14:42

Denizli Valisi Hasan Karahan’ın Valilik Makamında tebrikleri kabulü ile başlayan tebrikat töreninde; 11. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da hazır bulundu.

Tebrikat töreninin ardından geçit törenine geçildi. Valilik önündeki törene; Vali  Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri; Şahin Tin, Gülizar Bicer Karaca, Haşim Teoman Sancar,  Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Daire Müdürleri, Sivil ve Askeri Erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tören aracı ile Denizlililerin Cumhuriyet Bayramını kutladılar. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı okundu.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık