Cumhuriyet yürüyüşüne binlerce Denizlili katıldı

Demokrasi Platformu’nun 16 yıldan bu yana düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı binlerce Denizliliyi bir araya getirdi. 500 metrelik Türk Bayrağı’nın açıldığı yürüyüş, sloganlar ve marşlarla şenlendi.

Cumhuriyet yürüyüşüne binlerce Denizlili katıldı
  • 30 Ekim 2019, Çarşamba 12:16

Denizli Demokrasi Platformu’nun organizasyonundaki Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı, bu yıl da coşkulu bir kalabalıkla yapıldı. Denizli Atatürk Stadyumu’nun önünden başlayıp, Kıbrıs Şehitleri, Emek, İstiklal caddeleri ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nı kapsayan yürüyüş, Denizli Valiliği önünde son buldu.

 

Binlerce Denizlilinin katıldığı yürüyüşte, 500 metrelik dev Türk Bayrağı da açıldı ve yürüyüş boyunca taşındı. Marşların söylenip sloganların atıldığı yürüyüşe 7’den 70’e geniş bir katılım vardı.

 

Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan’ın katılımcılara teşekkür ettiği yürüyüş, Valilik önünde Atatürk’ün gençliğe hitabesinin okunmasının ardından son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık