Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart Akşamı Denizli’den müjde bekliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizlililere seslendi. Özay Gönlüm Meydanı’nı dolduran Denizlililer sık sık “Kardeşlerim” diye hitap eden Erdoğan, “Denizli bizim için yârdır, yarendir. Her bir evladı; elimizin asası, gönlümüzün tasasıdır” dedi, “31 Mart akşamı Denizli’den müjde bekliyorum, haberiniz olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart Akşamı Denizli’den müjde bekliyorum
  • 21 Şubat 2019, Perşembe 17:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli’ye 34’ncü defa geldi. 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda binlerce Denizlili ile buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, boynunda Denizlispor atkısı ve Ak Parti’nin seçim için hazırlattığı, “Nereden nereye geldi Türkiye… Önce Millet, önce memleket” temalı şarkıya eşlik ederek kürsüye çıktı.

Neşesi gözlerden kaçmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına Denizlilileri överek ve selamlayarak başladı:
“Denizli bugün bir başka güzelsin, Denizli, bugün ne kadar muhteşemsin Denizli gönlü yüce toprağı bereketli, yiğitlerin şehitlerin gazilerin yurdu Denizli seni en kalbi duyularımla selamlıyorum. Denizli bizim için Denizli yârdır, yarendir. Her bir evladı; elimizin asası, gönlümüzün tasasıdır” dedi.

Muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zillet İttifakına bir Osmanlı tokadı yakışır. Ana kademeye sesleniyorum, gençlik ve kadın kollarına sesleniyorum. Gece gündüz çalışıyoruz, akraba komşu ulaşıyoruz. Onlara, benim anlattıklarımı anlatmanız lazım” dedi.

“BU SADECE BELEDİYE DEĞİL; BEKA SEÇİMİ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ile ilgili konuşmasının satır başları şöyle:
Denizli’de 1 milyonu aşkın insanımızın her birinin gönlüne girmeliyiz. 31 Mart’ın önemini anlatmalıyız. 31 Mart’ın sadece bir belediye değil, beka seçimi 2023 hedefi için kritik önemi olduğunu anlatmalıyız.

Denizli; 31 Mart’ta ülkene, geleceğine, sandığa, demokrasiye, milli iradeye sahip çıkıyor musun? Cumhur İttifakı’na sahip çıkıyor musun? Memleket işi gönül işi diyor musun. Gönül belediyeciliğine evet diyor musun? Bu ne güzellik, bu ne birliktelik.

BAŞKALARI SEÇİMDEN SEÇİME GELİR
Denizli’ye geliyorum, sizlere misafir oluyorum. Kardeşlerimle hasbihal ediyorum, başkaları seçimden seçime hatırlarken sadece cumhurbaşkanı olduğumuzda 7 kez geldik.

ÇİVRİL’E DOĞAL GAZ MÜJDESİ
Denizli ve Çivril’de 2300 kapasiteli yurt binalarını açacağız. Yılsonuna kadar Çivril’i yılsonuna kadar doğal gazla buluşturuyoruz. Bunun için çok çalışacaksınız. Denizlili gençlerimiz için spor salonları 20 bin kapasiteli stadyumun ihale süreci devam ediyor.

OSMAN BEY, MİLLET BAHÇESİ İÇİN HAZIRLIĞINI YAP
Eski stadyumun yerine 31 bin metrekare alana Millet bahçesi yapacağız. Osman Bey, hazırlığını buna göre yap. Millet Bahçesi bizim için çok önemli. En az bin metrekare millet kıraathanesi. Çayını kekini simidini yudumlayacak herhangi bir ücret yok.

SAĞLIK YATIRIMLARI
Sağlıkta 29 tesisi Denizli’ye kazandırdık. Yapımı ihalesi projesi devam eden 24 sağlık tesisi var. Bir yataklı şehir hastanesi ise ihale aşamasında. En kısa sürede ihalesini yapıp inşaatına başlayacağız.

ULAŞIM YATIRIMLARI BU YIL AÇILIYOR
423 km’ye çıkardık. Farkımız bu. 1,5 katrilyon lira olan 11 yol projesinin yapımı devam ediyor. Denizli çal- Uşak Denizli yolundaki 4 köprüyü bu yıl tamamlıyoruz. Denizli Çardak. Sivaslı uşak, Çardak havaalanı yolu, Pamukkale Akköy, Muğla Denizli ,Honaz Tüneli’ni önümüzdeki yıl tamamlıyoruz. Otoyol ihalesi yeniden yapılacak. Demiryolunu yerli yazılımla rehabilite ediyoruz.

BAY KEMAL BUNLARI BİLMEZ
Denizli merkez ve civar yerlerin içme suyu için Akbaş barajını inşa ettik, bu işi çözdük. Cindere barajından 105 bin dekara su iletiyoruz, işçilerimizi elektrik masrafından kurtardık.  1,9 katrilyon Denizlili çiftçiye tarımsal destek verdik. Bay kemal bunları bilmez, haberi yok.

OSMAN KARDEŞİMLE EL ELE VEREREK DAHA İLERİ GİDECEĞİZ
Cumhurbaşkanlığında şahsım, Osman Zolan kardeşim, ilçelerde belediye başkanlarımız el ele vererek daha ileriye gideceğiz. 31 Mart Akşamı Denizli’den müjdeler bekliyorum.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık