Çivril’in yeni başkanından alkış toplayan hareketler

Mazbatasını aldıktan sonra göreve başlayan Belediye Başkanı Niyazi Vural ilk icraatları ile dikkat çekiyor.

Çivril’in yeni başkanından alkış toplayan hareketler
  • 10 Nisan 2019, Çarşamba 15:07

31 Mart’ta yapılan seçimlerde Çivril Belediye başkanlığına gelen Ak Partili Niyazi Vural, göreve başladıktan sonra yaptığı ilk icraatları ile Çivrillilerin gönlünü fethetti.

İlk olarak Hakkı Aslan döneminde sökülen ama Gürcan Güven tarafından yerine takılan makam odası kapısını söktüren Başkan Niyazi Vural tasarruf tedbirleri kapsamında, kiralık olarak kullanılan lüks makam aracının sözleşmesini iptal ederek geri gönderdi.

Aylık yaklaşık 5 bin lira kira bedeli ile 2 yıldır kullanılan lüks makam aracının geri gönderilmesinin ardından Çivril Belediyesinin yıllık yaklaşık 60 bin lira tasarruf etmesi bekleniyor.

Çivril Belediyesinde tasarruf tedbirleri kapsamında personel ve araç ihtiyaç listesinin yeniden planlanacağı ve kullanılmayan ya da fazla araç ve personelin verimli hale getirilmesi için çalışma yapılacağı ifade edildi. Kaynak: Bülent Çakır / Yeşil Çivril Haber

MECLİS İLK TOPLANTISINI YAPTI
Öte yandan Çivril Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Seçim bitti, siyasi kimliklerimiz bir yere kadar; fakat Çivril'imizin menfaatleri için birçok karara birlikte imza atacağız. Çivril'imizin geleceği daha güzel günler için birlikte kararlar alacağız. Çivril'imizin menfaati noktasında da her birimizin olumlu yönde düşünceleri olduğunu biliyoruz. Bütün siyaset yapan arkadaşlarımızın ortak düşünceleri bu memlekete faydalı işler yapabilmektir. Kim taş üstüne taş koyduysa Allah ondan razı olsun. Hepimizin tek gayesi Çivril'imize güzel hizmetler yapmak” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık