CHP’nin logosunu karıştıran Ak Partili karakolluk oldu

Çivril’in Gürpınar mahallesinde seçim çalışması yapan Ak partili bir kadın CHP’nin 90. Yıl için hazırlattığı logoyu HDP bayrağı sanınca karakolluk oldu.

CHP’nin logosunu karıştıran Ak Partili karakolluk oldu
  • 25 Şubat 2019, Pazartesi 14:49

Yeşil Çivril Gazetesi’nden Bülent Çakır’ın aktardığına göre; 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam eden AK parti Çivril Belediye başkan adayı Niyazi Vural ile birlikte Gürpınar mahallesindeki programa katılan A.Ş., Millet İttifakının CHP’li Belediye meclis üyesi adayı İhsan Caran’ın seçim bürosu önünde asılı parti bayraklarını HDP bayrağı ile karıştırdı. CHP’nin 90. Yıl için hazırlattığı ’90 Yıldır Beraberiz. Dev Çınar Yeni Filiz’ logosunu HDP bayrağı ile karıştıran A.Ş. sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından “kimin ihanet içinde PKK ile beraber olduğu ayan beyan ortada” şeklinde paylaşım yaptı.

 

Paylaşımdan sonra sayfa sahibine tepki gösteren CHP Belediye meclis üyesi adayı İhsan Caran durumu CHP İlçe başkanına bildirdi. Sayfadaki paylaşım ile birlikte Jandarma komutanlığına giden CHP İlçe başkanı Uğur Bayram paylaşımı yapan A.Ş. hakkında şikâyetçi oldu.

 

A.Ş. ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Kaynak: Bülent Çakır / Yeşil Çivril Gazetesi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık