Çameli’deki heyelan tehlike oluşturdu

Çameli yeni yolda meydana gelen heyelanda; istinat duvarı yarıldı, yol kenarındaki su tahliye kanalı kabardı.

Çameli’deki heyelan tehlike oluşturdu
  • 04 Şubat 2019, Pazartesi 15:19

Acıpayam - Çameli - Fethiye karayolu Acıpayam Aliveren mevkiindeki oluşan heyelan sonucu asfalt yolun kenarı ve yol kenarındaki su tahliye kanalında kabarma ve istinat duvarında yarılma meydana geldi.

 

Çameli Gazetesi’nin aktardığına göre; Çameli - Acıpayam karayolunun 20’nci  kilometresinde oluşan heyelanlı alanda karayolları ve yol yapım firması tarafından geçen yaz başı kazık çakılmasına rağmen dağ kütlesinin harekete geçip istinat duvarında yarılma, şarampolde kabarma ve teraslı alanın şişmesi yolu kullanan sürücülerde korku oluşturuyor.

 

Yolu kullanan sürücüler, yağan yağmurla birlikte heyelanlı alanda sel oluştuğu, oluşan selin de heyelanı tetiklediği, olası bir olay karşısında bir an önce tedbir alınması gerektiği dile getirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık