Başkan Osman Zolan'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TSK'nın Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, "Allah kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

Başkan Osman Zolan'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı
  • 10 Ekim 2019, Perşembe 15:54

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Allah kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin" temennisinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etme gücü ve hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Türkiye, kendisine karşı terörist saldırıları ortadan kaldırmak, kendi topraklarından göç etmek zorunda bırakılan insanlara güvenli bölge oluşturup ülkelerine dönmeyi sağlamak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak amacıyla bu operasyonu gerçekleştirmektedir" ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Zolan, şunları belirtti: "Tarihi boyunca kazandığı zaferlerle şanına şan katan ordumuz Barış Pınarı Harekatı ile Fırat'ın doğusunu da PKK/YPG ve DEAŞ teröründen temizleyecek, bölgeye barış, huzur ve istikrar getirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türk milleti tek yürek ordusunun, kahraman Mehmetçiğinin yanındadır. Allah yâr ve yardımcımız olsun."

"Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla geçmişte başarıyla gerçekleştirilen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı gibi bugün de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nın amacına ulaşacağına yönelik inancımız sonsuzdur " diyen Başkan Osman Zolan, "Ülkemize karşı yapılan her türlü kirli planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık