Başkan Osman Zolan’dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 18. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" dedi.

Başkan Osman Zolan’dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı
  • 13 Ağustos 2019, Salı 16:02

AK Parti'nin 18'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti'nin, Türkiye’nin geleceğine dönük çok önemli adımların atıldığı 14 Ağustos 2001'den bu yana çağ atlatan yolculuğa başladığını ifade eden Başkan Osman Zolan, "14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 18. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" dedi.


AK Parti denilince milletin ortak hafızasında yatırımlar, yenilikler ve icraatların oluşturduğu hizmet destanlarının yer aldığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Milletimizin emrinde, milletin hizmetkarı olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. İstikrar ve güvenin adresinin AK Parti olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle noktaladı; "Partimizin 18’inci kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık