Ankara’daki Denizlimden birlik mesajı

Denizlim Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği Aşure Etkinliği bu sene de yoğun bir katılımla dernek merkezinde gerçekleşti.

Ankara’daki Denizlimden birlik mesajı
  • 28 Eylül 2019, Cumartesi 12:45

Derneğin yeni adresinde gerçekleşen etkinlikte, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Etkinliğe, Denizli Milletvekili AK Parti Grup Başkanvekili Av. Cahit ÖZKAN, Denizli Milletvekili Ahmet YILDIZ, önceki dönem Denizli Milletvekillerinden Mehmet YÜKSEL, Danıştay Üyeleri Yunus AYKIN ve Mahmut DOĞAN, TBMM Başmüşaviri Saim İLÇİOĞLU, önceki dönem Yargıtay 10. Daire Başkanı Süleyman CANER ile birçok bürokrat, çalışan ve Ankara’da eğitim gören gençler katıldı.

Denizlim Derneği Başkanı Mustafa KEYSAN’ın yaptığı açılış konuşmasında “Bugün yeni adresimizde özlenen bir tablo ile karşı karşıyayız. Bir tarafta her zaman bizlere destek olmuş, cesaretlendirmiş, yol göstermiş olan büyüklerimiz, diğer tarafta üniversitelerde öğrenimlerini gören veya yeni iş hayatına atılmış genç kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Denizlim sevdası ortak paydamız, farklılıklarımızı bir kazanım olarak görüp, siyaset üstü bir düstur ile bir ve beraberiz. Hepiniz hoş geldiniz iyi ki varsınız…

Yapılan bu etkinliğin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Kuruluşumuzun 10. Yılında bugüne kadar yüzlerce etkinliğe imza attık; hep beraber çok daha güzellerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bugüne kadar siz varsanız, gençler varsa, bizde varız diyen ve her daim bizlere destek olan başta Sayın Bakanlarımıza, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN’a, tüm milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, yargı ve bürokraside bulunan hemşehrilerimize hülasa tüm kıymetli büyüklerimize buradan derneğimiz adına tekrar teşekkür ediyorum.

Mübarek Muharrem Ayı vesilesi ile düzenlediğimiz bu aşure etkinliğimize katılımızdan dolayı teşekkür ediyor, birlikte daha nice etkinlikte bir araya gelmeyi temenni ediyorum.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Av. Cahit ÖZKAN; “Yeni yerimiz çok kullanışlı ve güzel olmuş, hayırlı olmasını diliyorum. Muharrem Ayı vesilesiyle Denizlim Derneğimizin düzenlediği Aşure Hayrının birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını niyaz ediyorum.  Biz burada hemşehrilerimizle siyasi görüşlerimizi bir kenara koyarak her görüşten, her yaş ve meslekten büyüklerimiz ve genç kardeşlerimizle bir aradayız.

Denizli’miz şüphesiz dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Gerek havası, suyu, gerek insanı ve enerjisi ile her zaman özlem duyduğumuz, hizmet etmek için uğraş verdiğimiz bir sevdadır.
Bugüne kadar her zaman yanında olduğum Denizlim Derneğimiz için bundan sonrada her daim üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Genç kardeşlerimiz ve hemşehrilerimizle farklı etkinliklerde daha fazla bir araya gelmeyi de umut ediyorum.” dedi.
Milletvekilleri, yargı mensupları, bürokratlar ve tüm hazurunun tek tek söz alarak güzel temennilerde bulunduğu etkinlikte, gençlerle karşılık muhabbet ve öneriler ile son buldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık