ADD Denizli Şubeleri Eşgüdüm toplantısı yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubeleri Eşgüdüm toplantısı Genel Başkan Hüseyin Emre Altınışık’ın da katılımı ile Denizli Şubesi Muammer Aksoy Salonu’nda yapıldı.

ADD Denizli Şubeleri Eşgüdüm toplantısı yapıldı
  • 06 Mayıs 2019, Pazartesi 18:52

Genel Başkan Yardımcısı Tolga Kale, Genel Merkez GYK Üyesi ve İç Ege Sorumlusu Dr. Arif Güvenir, Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Arslan’ın da katıldığı toplantıda dernek işleyişi ve etkinliklerle ilgili konular ve ülke gündemi konuşuldu.  

Açılış konuşmasını yapan Denizli  ADD  Şube Başkanı ve Eşgüdüm Başkanı Nihat Çetin, “Yurt düzeyine yayılmış yüzlerce şubeden oluşan Atatürkçü Düşünce Derneği 30 Onurlu Yılını geride bırakmıştır. Bu büyük ailenin,
yıllardır süre gelen baskılara, düzmece davalara, hukuksuz yargılamalara, kumpaslara rağmen mücadeleyi  sürdürmesi; ‘Tek Doğru Reçete; Atatürkçü Düşünce’ gerçeğine olan inancımızın gereğidir” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı  Hüseyin Emre Altınışık toplantıda yaptığı konuşmada, Denizli Şubesi’nin konuğu olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek Genel Merkezin Milli Mücadele’nin 100. Yılı çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Deneme yayınları başlayan “ADD TV” ve “Milli Mücadele’nin 100. Yılında Cumhuriyet Tırı” etkinliğini anlatan Genel Başkan Altınışık, Milli Mücadele’nin başlangıcının 100. Yıldönümünde Samsun’da toplumun tüm unsurlarını Milli Mücadele ruhuyla yeniden bir araya getireceklerini söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık