2020 Denizli yılı ilan edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, "2020 Denizli Yılı" projesini resmi olarak ilan etti. Şehrin plaka kodu olan "20"nin yan yana geldiği 2020 yılında Denizli'nin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri bir kez daha ulusal ve uluslararası gündeme taşınarak şehrin ekonomisine katkı sağlanacak.

2020 Denizli yılı ilan edildi
  • 13 Ocak 2020, Pazartesi 22:28

Denizli'nin plaka kodu 20'nin yan yana geldiği 2020 yılını Denizli'nin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin ulusal ve uluslararası gündeme bir kez daha taşınması için bulunmaz bir fırsat olarak gören Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "2020 Denizli Yılı" projesini resmi olarak ilan etti. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda Başkan Osman Zolan'ın, 2020'nin Denizli yılı olması hakkında Meclis'e verdiği önergesi görüşüldü. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Denizli'nin turizm, tarım ve sanayi anlamında zengin ve tarihi derinlikleri olan bir şehir olduğunu belirterek, "Denizlimizle ne kadar gurur duysak azdır" dedi. Denizli'nin plaka kodu olan 20'nin 2020'de yan yana geldiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, 2020 yılında böyle bir tevafuk oluştuğunu, bununla birlikte kendilerinin ve tüm Denizli kamuoyunun bu senenin Denizli yılı olması noktasında yoğun bir talebi bulunduğunu söyledi. 

"Denizli'yi tüm dünyaya anlatacağız"

Desteklerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Denizlimizin güzelliğini, zenginliğini ve tüm değerlerini farklı noktalarda daha çok insanımıza ulaştırmak ve paylaşmak için 2020 yılı bir vesile olacaktır. Denizlimiz zaten tanınan bir şehir ama daha iyi bilinmesi ve değişik alanlarda tanıtımı noktasında birlikte gayret edeceğiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızla, bakanlarımızla, valiliğimizle, tüm belediyelerimiz ve kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, derneklerimizle, Denizli sevdası olan ve Denizli ortak paydasında buluşmak isteyen herkesle bir araya gelip şehrimizin bu güzelliklerini ülkemize ve tüm dünyaya anlatacağız." 

2020 Denizli Yılı logosunu vatandaşlar belirleyecek 

2020 yılını Denizlililer olarak doyasıya yaşamak istediklerini kaydeden Başkan Zolan, "2020 yılını güzel bir şekilde hissetmek, şehrimizi etkili bir şekilde tanıtmak ve bundan hem ekonomik hem de tanıtım anlamında artıyla çıkmak istiyoruz. İnşallah 2020 yılı Denizlimize ve tüm ülkemize güzellikler getirsin" dedi. Proje için logo çalışması başlatacaklarını işaret eden Başkan Osman Zolan, "2020 Denizli Yılı logosunu vatandaşlarımız internet aracılığı ile belirleyecek" diyerek 2020 Denizli Yılı'nın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Gündemin 41. maddesinde bulunan Başkan Osman Zolan'ın, önergesi oybirliği ile kabul edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık