100 milyonluk seyir tepesinin önünden çevre yolu geçecek

Pamukkale Belediyesi’nin bu ekonomik kriz ortamında 100 milyon lira harcadığı seyir tepesinde görülmeyen ama çok önemli bir detay ortaya çıktı. O detay, Denizlili Gazeteci yazar Seval Uysal’ın gözünden kaçmadı. O terasın hemen önünden çevreyolu geçecek ve seyir tepesi asfalt manzaralı olacak.

100 milyonluk seyir tepesinin önünden çevre yolu geçecek
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 20:13

 Birçok çevre tarafından Hüseyin Gürlesin’in seçim yatırımı olarak gösterilen ve acil ihtiyaçlar dururken 100 milyon yliraya yakın paraya malolacak Pamukkale Belediyesi’nin seyir tepesi projesinde gözlerden kaçan bir detay ortaya çıktı.

 

Gürlesin’in kimseye sormadan başladığı, tepkiler yükselince de ikna turları başlattığı seyir tepesinin tam önünden yeni çevreyolunun iddia edildi. İddiayı Denizlili Gazeteci Yazar Seval Uysal gündeme taşıdı. Uysal, Büyükşehir’in yeni imar planında İzmir yolunu Antalya yoluna bağlayacak olan yeni çevre yolunun seyir tepesinin şelalesinin tam önünden geçtiğini yazdı.

 

Uysal. İddiasını Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin raporuna dayandırdı ve raporun o bölümünü paylaştı:

“Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye meclisince görüşülmekte olan 1/25.000’lik planda yer alan 35 metrelik çevre yolu güzergâhı, proje alanı ile Pamukkale Üniversitesi ve kenti birbirinden ayırmaktadır. Özellikle yapay şelale alanının neredeyse dibinden geçen bu çevre yolunun, projenin tamamının kentten soyutlanmasına neden olacağı kaçınılmazdır”

 

Yazının tamamını okumak için linki tıklayınız:

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156649686463468&set=gm.260963274562420&type=3&theater

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık