Tavacı Recep Usta, misafirlerini muhteşem bahçesine bekliyor

Türkiye’nin en seçkin restoran markalarından biri olan Tavacı Recep Usta Denizli’de özel misafirlerini ağırlamak isteyen herkesin uğrak mekanı olmaya devam ediyor.

Tavacı Recep Usta, misafirlerini muhteşem bahçesine bekliyor
  • 08 Temmuz 2019, Pazartesi 18:19

1978’de ilk restoranı ile Diyarbakır’da hizmet vermeye başlayan Tavacı Recep Usta, Denizli’de kültür elçiliği yapmaya devam ediyor. Doğu’nun en güzel lezzetlerini hakkını vererek yapabilen çok az restorandan biri olma özelliğini taşıyan Tavacı Recep Usta; yemek kültürünü yaşam şekli ile de bütünleştirmiş durumda. Ayrıca Türkiye’nin en seçkin restoran markalarından biri olma özelliğini taşıyan mekan, özel misafirlerini ağırlamak isteyenlerin de uğrak yeri.

2017 yılında Sevgililer Günü’nde açılış yapan ve o tarihten beri Yenişehir Mahallesi koşu yolunda hizmet veren Tavacı Recep Usta, yenilenen bahçesi ve ferah iç mekanıyla alternatifsiz bir ortam sunarak kendinizi evinizde hissetmenizi sağlarken, masanıza oturur oturmaz kusursuz hizmet anlayışı ile de kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor.

Seçkin İsimlerin Değişmez Adresi

“Farklı bir tat, güzel bir yemek, iyi bir hizmet sunmuşsam dünyanın en mutlu insanı benim” diyen bir düsturla hareket eden Tavacı Recep Usta;  ülkenin farklı şehirlerinde de tercih edilme sebebi. Birçok seçkin ve tanınmış ismin de yemek için değişmez adresi olan Tavacı Recep Usta günün her saati adeta dolup taşıyor.

Lezzet Dolu Anlar, Lezzet Dolu Tabaklar

Tavacı Recep Usta’nın eşsiz lezzetlerini tatmak için saat sınırlamanız da yok. Çünkü kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her şey düşünülmüş.

Tavacı Recep Usta'nın muhteşem sofrasında özellikle kaburga dolması, fırında incik gerdan ve yanında yayık ayranını denemelisiniz. Yöresel lezzetlerin eşsiz sunumuyla karşılaşacağınız Tavacı Recep Usta’da hafta sonlarınız için de bol bol, çeşit çeşit alternatifiyle serpme kahvaltısı seçkin müşterilerini ve misafirlerini bekliyor. Üstelik baştan aşağıya yenilenen bahçesiyle Denizli’nin en güzel restoranlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Meşhur Tavacı Recep Usta'nın doyulmaz lezzetlerini keşfetmek, mutlu günlerinizi kusursuz hizmetle ölümsüzleştirmek ya da iş toplantılarınızı sakin ve verimli bir ortamda yapmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık