Pamukkale Turizm konkordato ilan etti

Pamukkale Turizm de konkordato ilan eden şirket arasına katıldı. 56 yıl önce kurulan ve 600 otobüsüyle 15 milyon yolcuya hizmet veren şirket nakit akışındaki problemler ve borçların ödenebilmesi için 3 ay geçici mühlet aldı. Pamukkale Turizm'den yapılan açıklamada seferlerin normal seyrinde yapılacağı belirtildi

Pamukkale Turizm konkordato ilan etti
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 13:01

Konkordato haberlerine bir yenisi daha eklendi. Pamukkale Turizm konkordato talebinde bulundu. 1962 yılında, TBMM 1. dönem milletvekili Hacı Mazlum Bababalım'ın torunları tarafından kurulan şirket İzmir Ticaret Mahkemesi'ne başvurdu ve Pamukkale Turizm için üç aylık geçici mühlet verildi. Konkordato kapsamında şirkete bağlı iki iştirak de bulunuyor.

Şirket faaliyetlerinin denetimi için de geçici konkordato komiser heyeti atanırken, Pamukkale Turizm resmi sitesinden bir açıklamada bulundu.

 

600 otobüsü olan şirketin Ekonomik şartların zorluğuna ve seferlerin normal seyrinde süreceğine vurgu yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

İçinde bulunduğumuz ekonomik şartların yarattığı olumsuzluklar sonucu borçlarımızı yapılandırmak zorunlu hale geldi. Bu kısa yapılandırma ve planlama sürecinde amacımız 3500 çalışanımız, aileleri, iş ortaklarımız ve yolcularımızdan oluşan tüm Pamukkale Turizm ailesinin haklarını korumak ve yolumuza çok daha sağlam adımlarla devam etmektir. Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp normal seyrinde devam edecektir.

 

Pamukkale Turizm yetkilileri 15 milyona yakın yolcusu bulunan şirketin nakit akışında problem yaşadığı ve borçların sorunsuz bir şekilde ödenebilmesi için vadeli konkordato ilan edildiğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık