Milletvekili Tin’in açıklama talihsizliği

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in Denizli gezisi sonrası yaptığı “İş dünyası yalnız değildir” açıklaması talihsiz bir zamana denk geldi. Denizli’nin en büyük markası Pamukkale Turizm’in iflas ettiği dakikalarda gelen açıklama, tekstilcinin ithal ipliğe gelen ek vergi nedeniyle yükselttiği feryadının da duyulmadığının göstergesi gibi…

Milletvekili Tin’in açıklama talihsizliği
  • 24 Ocak 2019, Perşembe 15:16

Denizlili girişimcilerin yarım asırdan fazla tırnaklarıyla kazıyarak yarattığı Denizli’nin en büyük markası Pamukkale Turizm İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflas ettirildi. Firma 3 ay önce konkordato ilan etmişti ancak kurtaramadı.

 

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de daha bir hafta önce ithal ipliğe gelen ek vergiyi gündeme getirmiş ve tekstilcinin feryadını yükseltmişti. Denizli platformu da bir araya gelip en azından yerli iplikte vergi indirimi istedi. Tekstilciler, “İflasın eşiğindeyiz” açıklaması yaptı.

 

Bu sabah Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den zamanlama açısından talihsiz bir açıklama yaptı. Tin’in yazılı açıklamasında “İş dünyası yalnız değildir” denildi. Tin; “Ekonomimize pranga vurmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. İş dünyasının ne kadar yanındaysak iş âlemi ile ilgili olumsuz algılar yayma peşinde olanların da, üretime istihdama ve ülkemizin yürüyüşüne zarar vermek isteyenlerin de bir o kadar karşısında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık