DEGİAD’da iddialı aday Hakan Urhan: Uyuyan devi uyandıracağız

DEGİAD olan Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) 13 Eylül’de gerçekleştirilecek olan genel kurulunda yönetime talip olan Hakan Urhan basın toplantısıyla hem ekibini tanıttı, hem de projelerini anlattı.

DEGİAD’da iddialı aday Hakan Urhan: Uyuyan devi uyandıracağız
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 15:02

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Hakan Urhan’ın medyayla randevusuna yönetim kurulu aday listesindeki isimler de eksiksiz katıldı.

 

DEGİAD’ın 14. Dönemi için Esra Kasapoğlu Ünlü ile yarışan Başkan Adayı Urhan, basın açıklamasını listesindeki 3 kadın yönetici adayıyla birlikte yaptı. Açıklama öncesi aday kadrosuyla birlikte basına poz veren Urhan, neden aday olduklarını, ne yapmak istediklerini anlattı.

 

Sözlerine Denizli Genç İşadamları Derneği’nin iki adaylı heyecan içinde geçen seçimleri sayesinde kent gündemine yeniden oturduğu ve konuşulmaya başlandığının altını çizerek başlayan Urhan, “Kim başkan olursa olsun kazanan DEGİAD oldu, olacaktır” dedi.

 

2 TEMEL ELEŞTİRİ İLE YOLA ÇIKTIK

DEGİAD’ın kendi üyeleri arasındaki networkün sağlıklı çalışmadığı ve kamuoyundaki eski ağırlığını koruyamadığı gibi iki temel eleştiriyle yola çıktıklarına dikkat çeken Urhan,  “Bilindiği üzere STK’ların asli görevi üyeleri arasındaki dayanışma ve iletişimi sağlayabilmektir. DEGİAD’ın son zamanlarda asli görevi olan üyeleri arasındaki sosyal ve ticari köprü görme görevini sağlıklı bir şekilde yürütemediği eleştirileri gündemdeydi. Biz de işin açığı aynı eleştirileri paylaşıyorduk. Bir diğer ana gerekçe ise DEİGİAD’ın üyelerin sesi olma konusunda eskisi kadar etkili olamadığı idi. Sektörel problemleri dile getirecek, üyelerin nabzını tutup onlar adına çözüm önerileri ortaya koyabilecek yapıya tekrar kavuşturulmasına yönelik bir beklenti vardı” diye konuştu.

 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK

“Bizler bu eleştireler ve tespitler üzerine artık sadece eleştiren değil elini taşın altına koyan olma kararı vererek yola çıktık” diyen Urhan, yapacakları yönünde de açıklamalarda bulundu.

 

KATILIMCI DEGİAD

Amaçlarından ilkinin en kısa zamanda DEİGAD’ın örnek network sistemine kavuşmasına yönelik adımları hayata geçirmek olduğunu dile getiren Urhan, DEGİAD’ı başta komisyonlar aracılığıyla olmak üzere tüm üyelerinin karar alma sürecine doğrudan ve dolaylı katıldığı bir yapıya kavuşturma konusunda çalışmalar yapacaklarını belirtti..

 

DEGİAD SÖZ SAHİPİ OLACAK!

DEGİAD’ın kentin ekonomiden şehirleşmeye her alanında söyleyecek sözü olan, söz sahibi olan bir dernek haline gelmesi için de çaba sarfedeklerine vurgu yapan Hakan Urhan, “Ancak bunu yaparken öyle sosyal medyadan bir iki satırla, bir basın bildirisiyle yetinmeyeceğiz” dedi. Uzmanlarına Ar-Ge raporları hazırlattığı, akademik verilere dayanan tespitler ve çözüm önerileriyle masaya gerçek anlamda bir şeyler koyabilen DEGİAD olarak kentte söz sahibi olmak istediklerini dile getiren Urhan, projeler üreten soruna çözüm odaklı yaklaşan bir DEGİAD için kolları sıvadıklarını belirtti.

 

Urhan’ın aday listesi şu isimlerdan oluşuyor;

 

BAŞKAN ADAYI

HAKAN URHAN                              URHAN BOYA/ URHAN GAYRİMENKUL

 

ADAY LİSTE

AHMET NURİ ERİKOĞLU              ERİKOĞLU YATIRIM HOLDİNG

CAHİDE FENLİ AKMAN                 DELTA PROJE/DİGİMORE TEKNOLOJİ

CENGİZHAN ÖZTÜRK                    ÖZTÜRKLER İNŞAAT

CEVAT FAHRİ BERMANT              BERMANT SİGORTA

CİHAN EMRE İNCEOĞLU              ALİ İNCEOĞLU DERİ /İNCA PETROL

EMEL DEMİR                                   GÖKDELEN İSKELE

EMİN TERZİOĞLU                          TERZİOĞLU UNŞAAT– EES YAPI OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ

FATİH KUNDAK                               CASALİNA TEKSTİL

GÜLİZ KELLECİ CENGİZ                 BEZ TEKSTİL /RENES BALIK

HALİT COZA                                     COZA YAPI /PAÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ

HASAN DEMİR                                DEM ÇELİK YAPI

MEHMET ÇAKMAK                        GÜRÇAK İNŞAAT / ROUTE

MEHMET ERİŞKİN                          ERİŞKİN OPTİK

MEHMET GÜNEY                           ÖZEL HARİTA ŞEHİR PLANLAMA /DENİZLİ PREFABRİK

SERDAR DİNÇ                                  BORDO GURME/BORDO ULUSLARARASI TİCARET

SİNAN SALGAR                               MERCAN KİMYA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık