Arden Metal iflas etti

Denizli’de inşaat malzemeleri satışı ile fabrika inşaatlarında kullanılan sandviç panel fabrikası bulunan Arden Metal’in konkordato süresi doldu, uzatma istedi ama Asliye Ticaret Mahkemesi iflasına karar verdi.

Arden Metal iflas etti
  • 26 Ekim 2018, Cuma 15:19

Denizli’de özellikle fabrika inşaatları ile bu inşaatlarda kullanılan panellerin satışı ve montajı konusunda Denizli’de gelen ilk isimlerden olan Arden Metal iflasını açıkladı. DenizliAktüel.com’un haberine göre;

Ankara Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Arden Metal Yapı Elemanları, İzalasyon, İnşaat, Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, mahkemeye başvurarak Mayıs ayında konkordato talep etmişti. Mahkemede firmaya 3 ay geçici mühletle bu hakkı tanımış 3 kişilik komiser heyeti atayarak firmayı inceleme altında tutmuştu. Ancak firma sürece daha fazla dayanamadı. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi, firmaya verilen geçici mühlet kararının kaldırıp, yeni konkordato talebinin reddi ederek firmanın iflasına karar verdi.

 

Arden Metal, Hacıeyüplü mahallesindeki fabrikasında üretim, Akhan mahallesinde de depo ve satış yapıyordu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık